top of page
Keresés

13. Gardróbrendezés


Ennek a szolgáltatásnak a célja, hogy egy átlátható, jól kombinálható, a szín- és alaktípusodnak megfelelő gardróbot alakíts ki magadnak. Éppen ezért a gardróbrendezés szolgáltatást csak szín- és stílustanácsadás után vállalom.


A gardróbrendezés során átnézzük a szekrényed tartalmát. Átbeszéljük, hogy melyik darab miért megfelelő számodra vagy éppen miért nem. A hozzád illő darabokat megtartjuk, amelyek nem előnyösek neked, azoktól megválunk. Így egy olyan gardróbod lesz, amiből minden nap öröm lesz az öltözködés.


Azokból, amiket megtartunk, konkrét szetteket állítunk össze, hogy Te magad is lásd, mennyire egyszerű az öltözködés a már meglévő ruháidból. Azt is megnézzük, hogyan tudod összekombinálni az “Ezt még nem engedem el!” darabokat, hogy tökéletesen kiemeljék a szépségedet.A döntés mindig a Tiéd. Én csak tanácsolni fogok, hogy mit és miért érdemes (vagy éppen nem érdemes) tovább megtartani.


Megmutatom, hogy milyen elemekből áll egy alap ruhatár és mi az, ami még hiányozhat belőle, hogy egy igazán használható kapszulagardróbod legyen.


Átbeszéljük, milyen kiegészítőkkel tudod feldobni ruhadarabjaidat, szetteidet, - hogyan használj egy sálat vagy nyakláncot, hogy el vagy éppen rátereld a megfelelő részre/testrészre a figyelmet. Ehhez mutatok pár ötletet, például hogy miként köss meg egy kendőt vagy sálat, hova helyezd az övet vagy épp meddig érjen a nyakláncod. Megmutatom neked azt is, miként lehet egy ruha egyszer hétköznapi, máskor pedig alkalmi.


Ára: 15.000 Ft/óra.

A negyedik órától kezdve 5.000 Ft/óra.

0 hozzászólás

Comments


bottom of page