top of page
Keresés

Manhattan karkötő kollekció - Balance Karácsony 2022


”A gyöngyök az Istenek könnyei. Harmatcseppek, amelyek éjszaka az égből hullanak a holdfényes óceánba.”


Balance Karácsony 2022

Hölgyeim! Bemutatom Nektek a Balance stílus új karkötő kollekcióját, amiből természetesen nem maradhat ki a gyöngy.


Idén a Balance karácsonyi főszereplője a Manhattan kollekció lesz.


Amikor megalkottam, és azon gondolkodtam, hogy milyen nevet adjak neki, mi az, amit nekem sugall, egyből ez a csillogó, lüktető, különleges, izgalmas sziget jutott eszembe. Láttam magam előtt a csillogó miniszoknyás lányokat, ahogy nevetgélve jönnek ki egy bárból, vagy épp egy Broadway darabra igyekeznek, esetleg sietve kelnek át a Times Square-en, hogy időben érkezzenek egy kiállítás megnyitójára.


Ez a kollekció a nap bármely szakában viselhető. Hozzá tudod igazítani az outfitedhez úgy, hogy mindig beleillik, és egy csipetnyi csillogással fel- és kiemeli azt.


Manhattan kollekció 2022

A Manhattan kollekcióban három színben kétféle karkötő található. Mindegyik hordható külön-külön és egyben is. Viselheted az órád mellett vagy rakhatod a kedvenc karkötőd mellé. A Te döntésed, hogy milyen hangulatban vagy, mit szeretnél megmutatni belőle.


Sokan láttátok már rajtam és kérdeztétek, hogy “Ez is Balance?”


Minden ékszerből, amit az oldalon láttok, először magamnak készítek egyet. Ha nekem tetszik, szívesen viselem akkor megcsinálom a Balance-nak is. És innentől már csak rajtatok múlik, hogy mennyi készül belőle.…


A kollekció darabjait itt találjátok:

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page