top of page
Keresés

11. Stílustanácsadás

Frissítve: 2021. ápr. 12.

A szolgáltatás, ami után másképp fogsz tekinteni magadra. Előcsalogatjuk a benned rejlő szépséget.Először színkendők segítségével meghatározzuk a színtípusodat. Átbeszéljük, hogy mely színek előnyösek számodra smink, frizura és ruha terén.


Felmérjük az alakodat. Megnézzük, hogy mit mutatnak a centik, és mit gondolsz Te az alakodról.

Ehhez fontos, hogy tudd: Mit szeretnél mutatni a világnak?

Átbeszéljük mik azok amiket el szeretnél rejteni mások szeme elől és mik azok, amiket nem. Kiválasztjuk, hogy melyek azok a ruha fazonok, szoknya hosszak, anyagok, amik számodra a legideálisabbak.

Megnézzük milyen frizura, smink illik legjobban az arcformádhoz.

Megmutatom, hogyan állj, menj, ülj elegánsan. Átbeszéljük, milyen kiegészítővel tudod feldobni a szettedet.
A tudással, amit ezen a tanácsadáson elsajátítasz, sokkal egyszerűbb és könnyebb lesz a vásárlás, hisz nem kell fölösleges időt töltened a próbafülkében. Nem nyúlsz olyan darabokhoz, amik nem a Te színeid vagy fazonaid. Nem vásárolsz fölösleges darabokat, amiket aztán soha nem fogsz hordani.

Összefoglalva: Időt és pénzt takarítasz meg.


Ez a tanácsadás 6-7 órát vesz igénybe. A tanácsadás végén ajándékba kapsz egy kis színkártyát, amit mindig magadnál tarthatsz, hogy a vásárlások során megtaláld a Neked való árnyalatokat. Pár napon belül küldök neked egy írásos anyagot, amiben benne lesz mindaz, amit az stílustanácsadás során megbeszéltünk. Így bármikor felelevenítheted a tanultakat, ha elbizonytalanodnál, hogy mi a legelőnyösebb számodra.


… és ne aggódj! Nem kell azonnal lecserélned a ruhatárad ( az én első élményemről ITT olvashatsz ). Engedd meg magadnak a változást, és hagyj időt rá. A végeredmény úgyis magáért beszél.


Ha a tanácsadás után felmerül benned valami, akkor telefonon (06 30 475 4155) vagy e-mailben (balance.stilus@gmail.com) szívesen válaszolok kérdéseidre.A szolgáltatás ára: 55.000,-

0 hozzászólás

Kommentarer


bottom of page