top of page
Image by Olga Thelavart

Szolgáltatások

Gráf Erika

"A folyamatos önfejlesztés és önismeret híve vagyok. Hiszem, hogy ezáltal örökösen meg is újulunk, a saját magunk egy újabb, jobb, tudatosabb verzióját teremthetjük meg.

Így annak ellenére is, hogy már tudtam mely színekben, árnyalatokban érzem komfortosan és magabiztosan magam, egy rendkívül jó, gazdagító élmény volt színtanácsadáson résztvenni Anikóval.

Bizonyos esetekben kaptam megerősítést, illetve olyan árnyalatok átgondolására is felhívta a figyelmem, amelyekkel már rég nem foglalkoztam.

Nagyon jól éreztem magam Anikóval, szívemből ajánlom mindenkinek!

Üdv, Erika"

Maurer Csilla

"A tanácsadás óta még csak 2 hónap telt el, de felfigyeltem hogy a nem nyár stílusba illő darabjaimat már kevésbé hordom és figyelem, hogyan tudom kombinálni a már meglévő nyár ruháimat. A vásárlást nem vittem túlzásba, nem akartam egyből lecserélni a ruhatáramat, de a női lelket illik néha kényeztetni. Ilyenkor mindig használom a kis színpalettát amit kaptam. De bevallom egy-két fekete darab még becsúszott."

Rébék Dorka

“Minden egyes pillanatát élveztem.

Nehéz szülés volt. Nagyon Mérleg vagyok.

Nem értek a színekhez - színelemzés előtt mondhatni színvak voltam.

Amikor jelentkeztem Anikónál, azt hittem, meglesz majd az évszak típusom, és ez alapján könnyebb lesz majd nekem/hozzám illő ruhákat választanom.

Lesett az állam. (És a férjemé is.) A színeim - amikre soha nem gondoltam volna egyébként, hogy az enyémek - olyan mértékben szépítenek meg, amire nem számítottam.

Nekem tényleg megváltoztatta az életemet a stílustanácsadás.

2 gyerekes anyaként újra magabiztosan megyek be egy ruhaboltba - célirányosan tudok vásárolni és gyorsan, aminek a kisfiaim is nagyon örülnek :)”

bottom of page