top of page

Szolgáltatások

IMG-9024_edited.jpg

Alakelemzés

A megjelenésed a legfontosabb első kommunikáció. Az első benyomásra nincs második esély.

A tanácsadás során felmérjük a tested arányosságát. Ehhez megnézzük a vízszintes és függőleges arányokat, a testmagasságodat és a csontszerkezetedet. Ezek alapján meghatározzuk, hogy alsó- vagy felsőtested hosszabb, netán arányos testalkatod van. Megnézzük, hogy milyen formával jellemezhető az alakod.

Tovább olvasom...

Színelemzés

A tanácsadás során színkendők segítségével meghatározzuk az évszaktípusodat. Tükör előtt ülve megfigyeljük, hogy miként reagál az arcod különböző színek árnyalataira. Mire végzünk látni fogod, hogy melyek azok a színek amelyekben ragyogsz, és melyek azok, amiket kerülnöd kell. Ez a 2-2,5 óra tele lesz felismeréssel, megértéssel, rácsodálkozással, és Aha!-élménnyel.

Tovább olvasom...

IMG-8732_edited.jpg
Színelemzés
Alakelemzés
Stílustanácsadás

Stílustanácsadás

A szolgáltatás, ami után másképp fogsz tekinteni magadra. Előcsalogatjuk a benned rejlő szépséget.
Ez a tanácsadás 6-7 órát vesz igénybe. A tudással, amit ezen a tanácsadáson elsajátítasz, sokkal egyszerűbb és könnyebb lesz a vásárlás, hisz nem kell fölösleges időt töltened a próbafülkében. Nem nyúlsz olyan darabokhoz, amik nem a Te színeid vagy fazonaid. Nem vásárolsz fölösleges darabokat, amiket aztán soha nem fogsz hordani. Összefoglalva: Időt és pénzt takarítasz meg.

 

Tovább olvasom...

IMG-8975_edited.jpg
Gardróbrendezés
unnamed%2520(5)_edited_edited.jpg

Gardróbrendezés

A szolgáltatás, amely egy átlátható, jól kombinálható, a szín- és alaktípusodnak megfelelő gardróbot ad Neked.

(Csak Szín- és stílustanácsadás után választható.)

Egy olyan gardróbot kapsz, amiből minden nap öröm lesz az öltözködés.

Konkrét szetteket állítunk össze, és még az “Ezt még nem engedem el!” darabokat is belekombináljuk, hogy tökéletesen kiemeljék a szépségedet.

Tovább olvasom...

bottom of page